Kultanummiturnaus 2022 jälkisanat
13.4.2022 18:21 Uutiset / Pääsivusto

Kiitos kaikille Kultanummiturnaukseen osallistuneille

37. Kultanummiturnaus on pelattu. Olosuhteet olivat tavallista vaikeammat ja vaikka se näkyikin aikatauluissa, turnaus vietiin läpi ilman isoja ongelmia. Otteluita kylläkin siirrettiin lauantaina aamulla neljällä kentällä, mutta lopulta vain yksi ottelu peruutettiin turnauksen aikana. Valitettavasti Pojat 2012-sarja jouduttiin peruuttamaan jo ennen turnauksen alkua Liedon kentän huonon kunnon vuosi ja nyt etsimme sarjalle uutta ajankohtaa. Tarkoituksena on pelata kyseisen ikäryhmän Kultanummiturnaus vielä ennen kesätaukoa.

Suuri kiitos joukkueille, pelinohjaajille ja tuomareille sekä järjestäjille ja talkooväelle venymisestä ja sopeutumisesta muuttuneisiin otteluohjelmiin ja aikatauluihin, sekä ajoittain kurjaan keliin. Tällaista on välillä jalkapallo Suomen keväässä ja saman ongelman kanssa painivat myös pääsarjojen joukkueet viikonloppuna. Aivan erityisesti haluamme nostaa esille Kaarinan kentänhoitajat. Kaupungin työntekijät tekivät hienoa työtä Kaarinan kenttien kanssa alkuviikon lumisateen jälkeen. Ilman heitä ja kymmeniä vapaaehtoisia lumikolien varressa emme olisi saaneet turnausta järjestettyä. Tämä turnaus tehtiin yhdessä.

LTU05- ja LTU13-joukkueille onnittelut sarjojen voitosta. Kaikkien otteluiden tulokset ja sarjojen järjestykset löytyvät tulospalvelusta https://kultanummiturnaus.torneopal.fi

Alla talvisia tunnelmia kentiltä. Kiitokset kuvista Henna Heinonen, Nina Landström ja Jukka Pirttiperä.
   
Lisää uutisia
Littoisten Työväen Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat