Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Nina Landström
18.9.2020 15:49 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Nina Landström

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa. Aloitamme viikoittaiset julkaisut Jalkapallojaoston johtokunnan esittäytymisellä ja tällä viikolla vuorossa seurasihteeri Nina Landström.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.

1. Kuka olet? Kerro itsestäsi muutamalla sanalla?

Olen Nina Landström, asustan Liedossa mieheni, kolmen kouluikäisen lapsemme ja neljän kissan kanssa.

LTU:hun olen tullut syksyllä 2018 kun siirryimme poikani kanssa KaaNasta tuolloin perustettuun LTU-12 joukkueeseen. Samana syksynä osallistuin mielenkiinnosta jaoston vuosikokoukseen ja tulin valituksi johtokuntaan. Seurasihteerinä olen toiminut maaliskuusta 2019. Olen aiemmin toiminut myös muissa seuroissa johtokunnan jäsenenä ja joukkueenjohtajana vuosien 2014-2018 aikana.

Perheemme elää vahvasti jalkapalloilulle, sillä kaikki kolme lastani pelaavat, itsekin viihdyn äärimmäisen hyvin niin kentällä kuin sen laidallakin ja löytyvät ne nappikset myös mieheni kenkähyllyltä. Olen itsekin kouluiässä pelannut futista ja haaveissa siintää liittyminen mukaan LTU:n naisten kuntofutikseen vielä lähitulevaisuudessa. Lisäksi koko perheemme yhteinen harrastus on reissata ympäri Suomen katsomassa futispelejä milloin missäkin suosikkijoukkueidemme perässä.

Palkkatyössä olen Turun ammatti-instituutissa henkilöstöasiantuntijan tehtävissä. Niin työssäni kuin vapaa-ajallakin pidän työskentelystä ihmisten parissa ja nautin uusien ihmisten kohtaamisista.

2. Roolisi LTU:ssa?

Johtokuntaan olen kuulunut marraskuusta 2018 ja jalkapallojaoston seurasihteerin tehtävät vastaanotin maaliskuussa 2019 Virtasen Hannan erottua tehtävästä. Tehtäväalueeni pitää sisällään pelipassien ja pelaajasiirtojen lisäksi monipuolisia hallinnollisia tehtäviä mm. some ja muu viestintä, seuran fanituotteet, jaoston johtokunnan kokousten sihteerin tehtävät.

Joukkueenjohtajana olen toiminut koko seurassa oloaikani, ensin -12 joukkueessa ja nyt reilun vuoden viime syksynä perustetussa LTU-13 joukkueessa poikani siirryttyä pelaamaan oman ikäluokkansa joukkueeseen.

Tämän lisäksi olen tänä syksynä tutustunut itselleni uuteen osa-alueeseen ja toiminut valmennuksen apuna elokuussa aloittaneessa LTU-14 joukkueessa.

3. Paras muisto LTU-ajaltasi?

Kulunut kaksi vuotta LTU:ssa on ollut täynnä ikimuistoisia hetkiä niin treeneissä kuin pelienkin parissa. Alusta lähtien on tuntunut siltä kuin kotiin olisi tullut.

Nappulaikäisen joukkueen mukana vauhtia ja tapahtumia riittää. Jokainen onnistumisen tunteen aiheuttama hymy ja riemu pelaajan kasvoilla muistuttaa minua siitä minkä vuoksi tämä toiminta on niin hienoa ja miksi tätä tehdään. Varsinkin ne hetket, kun on saanut ojentaa pienelle aloittavalle futarinalulle hänen oman varustepakettinsa omalla pelinumerolla ja nimellä varustettuna ovat jääneet mieleen.

Yksittäisinä tapauksina tuoreina muistoina voisi nostaa myös tältä kaudelta pari edustusjoukkueen peliä; heinäkuinen 8-0 voitto paikallisvastustaja PiPS:stä ja syyskuun alun TuWe-ottelu, jossa joukkue nousi huikean toisen puoliskon ansiosta 6-1 voittoon sarjakakkosesta.

4. Terveisesi LTU-yhteisölle?

Meillä on mielestäni LTU:ssa positiivinen fiilis päällä.

Joukkueista huokuu tekemisen meininki ja se myös näkyy myös ulospäin. Kentällä voi nähdä jalkapalloilun parissa niin muutaman vuoden ikäiset Perhefutiksen osallistujat vanhempineen kuin naisten edustusjoukkueen pelaajat tai M55-ikämiesten joukkueenkin.

Jatketaan samalla tavalla tulevaisuudessakin ja nautitaan hetkistä upean kenttämme tarjoamissa puitteissa.

Yhdessä tekemällä ja yhteistyötä vaalimalla saamme aikaan lisää hienoja hetkiä pelaajille, valmentajille, toimihenkilöille kuin muillekin LTU-perheeseen kuuluville.

Iso kiitos jokaiselle vapaaehtoistoimijalle, jotka ovat tätä panoksellaan mahdollistamassa.

Nähdään Litsan Wembleyllä kuten edustusjoukkueen legendaarisella joukkueenjohtaja Reijo ”Reka” Nartamolla on tapana sanoa.

#seurasydän #ltujalkapallo #rakkaudestaseuraan


   
Lisää uutisia
Littoisten Työväen Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat