Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Liisa Lehtovaara
28.9.2020 12:58 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Liisa Lehtovaara

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa.

Aloitamme viikoittaiset julkaisut Jalkapallojaoston johtokunnan esittäytymisellä ja tällä viikolla vuorossa varapuheenjohtaja Liisa Lehtovaara.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.

1.Kuka olet? Kerro Itsestäsi Muutamalla sanalla.

Olen Liisa Lehtovaara. Lähtöisin Littoisista ja täällä samassa kylässä asutaan vielä 40 vuoden jälkeenkin. Muuttoja on ollut muutamia mutta aina Littoisten postinumeroalueella, vaikka kotikunta onkin vaihtunut Kaarinan, Liedon ja Piikkiönkin välillä. Harrastuksiin kuuluu vahva partiotausta ja tätä kautta retkeily patikoiden tai pyöräillen, ja erilaiset telttaretket ovat lähellä sydäntäni.Perheeseeni kuuluu mies ja 10-vuotias jalkapalloa pelaava poikamme.

Oman LTU-urani olen aloittanut jo 80-luvulla jumpassa. myöhemmin syksyt ja talvet käytiin hiihtokoulua ja viikonloppuisin sitten osallistuttiin Työväentalon pururadalla hiihtokisoihin. Näiltä ajoilta on kertynyt useampikin palkintolusikka. Aina sijoittuneena kolmanneksi. Muistaakseni yleensä sarjassa osallistujia juuri tuo kolme ????. Kun hiihtoura ei ottanut luistaakseen, vaihtui lajiksi lentopallo. Tämäkin LTUn riveissä. Vaikka nyt vuonna 2020 teen LTU:ssa uraa lähinnä mokkapalamutsina ja lasten harrastusten mahdollistajana, niin on nämä nuoruuden lajikokeilut oman kylän seurassa luoneet pohjaa aktiiviselle ja kokeilunhaluiselle elämänasenteelle.

2.Roolisi LTU:ssa?

Tällä hetkellä toimin 2010 syntyneiden poikien Jalkapallojoukkueen joukkueenjohtajana jo viidettä vuotta. Lisäksi uutena pestinäni on jaoston varapuheenjohtajan tehtävät. Joukkueenjohtajana koen, että minulla voisi olla annettavaa jo uusillekin jojoille, mutta varapuheenjohtaja olen vielä aivan oppipojan roolissa. Mutta eiköhän kaikki hommat on opittavissa.Näiden tehtävien lisäksi olen mukana kultanummiturnaustyöryhmässä ja keväällä alkaneessa perhefutiksessa.

3.Paras muisto LTU- ajaltasi?

Parhaimmat muistot löytyvät ihan lähivuosilta. Poikamme jalkapallojoukkue on mahtavasti hitsaantunut yhteen ja kaikki pelaa yhtenä joukkueena hienosti. Myös meidän vanhempien ja joukkueen toimijoiden porukka pelaa hyvin yhteen.On mahtavaa huomata miten kentän laidalla vanhemmat kaikki yhdessä eläytyvät peliin ja kannustavat poikia, riemuiten voittomaaleista. Yhden pelin muistan erityisen hyvin, ehkä noin vuoden takaa Liedosta. Silloin Ukkonen pelasi ensimmäiset rankkaripelinsä ja voittajina selvittiin. Siinä oli oikein urheilujuhlan tuntua sekä pojilla, että meillä vanhemmilla   
Lisää uutisia
Littoisten Työväen Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat