Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Heli Huovala
19.10.2020 18:11 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Heli Huovala

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa.

Aloitamme viikoittaiset julkaisut Jalkapallojaoston johtokunnan esittäytymisellä ja tällä viikolla vuorossa talousvastaava Heli Huovala.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.


Kuka olet?

Olen Heli Huovala, jalkapallojaoston talousvastaava ja asun Piikkiön Harvaluodossa. Jalkapalloharrastukseni alkoi lasten innostuksen myötä vuonna 2008 ja aika pian sain jo ylennyksen tavallisesta kentän laidalla notkuvasta futisäidistä joukkueen toimihenkilöstöön. Minulla on kaupallisen alan koulutus ja kiinnostusta kirjanpitoon, joten rahurin hommat ovat olleet minulle se nro 1, vaikka jonkin aikaa toimin myös jojona.

Roolisi LTU:ssa?

Poikani joukkue PiPSissä hajosi ja sen takia siirryimme Littoisiin syksyllä 2014 LTU-01 joukkueeseen. Seuraavana keväänä silloinen jalkapallojaoston puheenjohtaja kysyi minulta halukkuutta ryhtyä jaoston talousvastaavaksi ja hetken mietittyäni vastasin kyllä. Valintani käsiteltiin kesäkuun kokouksessa 2015 ja heinäkuun alussa aloitin hommat. Sillä tiellä olen siis edelleen, enkä hetkeäkään vaihtaisi pois!

Paras muistoni?

Paras muistoni liittyy poikani joukkueen ja seuran vaihtoon. Kovasti silloin 13-vuotiasta poikaani mietitytti siirtyminen uuteen joukkueeseen, mutta vastaanotto LTUssa oli parempaa kuin osasimme edes toivoa :)

Joukkue oli täynnä fiksuja ja ystävällisiä poikia ja vanhemmat ottivat minut joukkoonsa samalla lämmöllä. Käykäähän lukemassa LTU01 reunited nettisivuiltamme!   
Lisää uutisia
Littoisten Työväen Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat