Vahingon sattuessa

HENKILÖVAHINKO

LTU Jalkapallon pelaajilla on Suomen Palloliiton pelipassi sekä joko pelipassiin liitetty vakuutus tai pelaajan oma tapaturma- ja vahinkovakuutus.
Suomen Palloliiton ohjeet vahingon sattuessa löydät täältä.

TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

Loukkaantumisen tapahduttua mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen: Löydät vahinkoilmoituslomakkeen täältä>>>
Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.

Magneettikuvaus edellyttää vahinkoilmoituksen tekemistä ja PV Vahingonkäsittelyn myöntämää maksusitoumusta. Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta, eikä maksaa kuvausta itse! Lue myös tarkemmat ohjeet osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi.

Kysymykset sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi tai puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm).

OMA VAKUUTUS

Mikäli pelaajalla on muu kuin Palloliiton pelipassivakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.

MUU VAHINKO

Olympiakomitean ja OP Vakuutuksen Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.

Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai alueiden tai urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Omavastuu vuonna 2021 on 100 euroa.

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa liiton tai seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Huom. Toiminnan vastuuvakuutus ei ole korvauspiiriltään yhtä laaja kuin vakuutetun lain mukainen korvausvelvollisuus.

Tarkempaa tietoa Tuplaturvasta löytyy osoitteesta https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasen...


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat